Berlín, 18. února 2017

Na 4. kolo soutěž bez rozdílu kategorií „14. Berliner Rangliste KK-Liegendschießen und „Berliner Rangliste KK 3×20“ konaná v hale „Walther-Arena“ na předměstí Berlína vyrazila početná skupina našich mladých střelců pod vedením mazáků Milana Stránského a Dana Vondráčka z Poděbrad. Tvrdej chleba řidiče, jako obvykle, zkousal Milan Nepejchal.

Nejlepší z našich byl Lukáš Novotný, který po dvou předchozích nemastných kolech navázal výkonem 589 na první kolo a mohla ho snad mrzet druhá položka, která ho stála kýžených 590. Výborných 578 zaznamenala Barbora Hájková, Denisa Vadinská se výkonem 575 pomalu prokousává k lepším výsledků. Matěj Zmátlo po výborném minulém kole kopíruje výsledkem 573 výkony Lukáše, který také po výborném prvním kole spadl na podobný výsledek v kole následujícím. Pokud napodobí Lukáše v dalším kole, výsledek bude o dost lepší 🙂 Tomáš Dvořák dal průměrných  562, snad to bude v dalším kole lepší.

Další 5. kolo vynecháváme, protože koliduje s termínem MČR ve vzduchových zbraní. Pokud vše dobře dopadne, chystáme se na 6. kolo, které je týden po „malé“ vzduchovkové republice.

Oficiální stránky soutěže

Výsledky 4. kolo – jednotlivci a týmy, průběžné pořadí