Polabský pohár – 27. května 2017

Polabský pohár pořádaný SSK Brandýs nad Labem a SSK Bohemia Poděbrady na střelnici v Poděbradech provázelo nádherné počasí. Na některých terčích sice probíhala diskotéka stínů listí blízkých stromů, která se stěhovala po krajních stavech, ale střelci se s tím museli vypořádat.

A jak dopadli naši? Po delší době se v kategorii mladšího dorostu konečně trefila Denisa Vadinská, která s nástřelem 584 bodů skončila třetí. Na pátém místě se umístil Lukáš Novotný s výsledkem 579 bodů, Bára Hájková na 11. místě s 575 body, Lukáš Nykl se začíná prokousávat nahoru a za 567 bral 19. místo. Tereza Novotná v druhém závodu skoro zopakovala výsledek z prvního závodu a nástřelem 543 skončila na 30. místě. Dala i Jirku Mejdu, kterému se opět nevedlo a výsledkem 531 bod skončil na 32. místě.

V kategorii starší dorost se představil Tomáš Dvořák, který za nástřel 566 bral druhé místo. V kategorii juniorek a žen se po dlouhé době představila Kačka Paprocká, která s nástřelem 568 bodů obsadila 4. místo. V kategorii mužů nastřílel Miloš Paprocký 559 bodů a obsadil 20. místo.