VC medvědů 2019

V poslední době nějak nestíhám, ale snad se postupně vrátím k pravidelným informacím ze života klubu, zejména k výsledkům našich střelců. A začnu (konečně) naším závodem, kdy už jsem děkoval za účast a slíbil v brzké době článek.

Počasí nám moc nepřálo. Sobota, kdy se střílel standard ještě šla, ale v neděli se k chladu přidal déšť, který nás opustil až s koncem závodu.Ale někomu déšť snad přinesl štěstí, hlavně střelecké.

Z našich se v sobotu představili čtyři střelci. Lukáš Novotný, Bára Hájková a Tomáš Dvořák v LM3x40, Denisa Vadinská v SM3x20. Lukáš už potřetí v sezóně trefil 1141 bod a skončil na druhém místě. Záda mu kryla Bára na třetím místě za nástřel 1125 bodů. Tomáš tuto disciplínu moc nestřílí a výsledek 991 bod tomu odpovídá. Páté místo v SM3x20 obsadila Denisa za slušný nástřel 552 body.

V neděli byla na pořadu SM/LM60. Václav Šmíd si mezi muži nastřílel 584 body a bral nepopulární bramboru. V dorostu byla z našich nejlepší Denisa Vadisnká s 586 body (6. místo), Lukáš Novotný o bod méně na 8. místě, Bára Hájková s 583 body na jedenáctém místě. Tereza Novotná až na 20. místě za 577 bodů, Eliška Svobodová 570 bodů (28.), Adam Hepal 554 body (44.), sestra Aneta Hepalová 545 (52.) a Vojta Tandler 541 bod (54.).

Střelci i doprovod si určitě všiml, že kromě již tradičního slaného mědvědího pamlsku (špek) byl i pamlsek sladký, kulatý. Tradiční dort od dobré duše Dáši Šátkové, který dle propozic dostali smíšená družstva na prvních třech místech a to za vzájemný polibek. Měli jsme z toho trochu obavu, ale nakonec podmínku splnili všichni na prvních třech místech.

kromě tradičního sladkého a kulatého pamlsku přibyl další kulatý a sladký pamlsek – tradiční lázeňské oplatky, které dostali ti, kteří se dostali na podium všech disciplín a kategorií. Za tento pamlsek a sponzorství děkujeme firmě WIAMA pana Mariana Zůry.

Výsledky VC medvědů 2019 – PDF

Výsledky VC medvědů 2019 – XLSX