Malá cena medvědů 2021 - upoutávka

Malá cena medvědů 2021

Výsledky závodu Malá cena medvědů 2021

Děkujeme všem, kteří v této složité době dorazili na náš závod. Mládeži přejeme co nejlepší výsledek o příští neděli na MČR mládeže ve vzduchových zbraní. Těm, co se pěkným dnešním výsledkem naladili i těm, kterým se to dnes moc nepovedlo. Pro některé byl dnešní závod jejich prvním (zejména kategorie VzPu20 s oporou). Věříme, že je to povzbudilo do dalšího tréninku i závodů.

Za náš klub si první závod okusili Daniel Dědina, Eliška Hrubá a Jan Poklop ve VzPu20 s oporou. Ve VzPu30 do 12ti let  si slušně vedl v prvním závodu Jan Veselý i Matěj Tvrdík. Ostřílenější David Hepnar se ve stejné kategorii dostal přes hranici 300 bodů – myslím, že je to jeho osobák. Jen tak dál.

Eliška Svobodová si ve VzPu30 do 14ti let vystřílela sice bramboru, ale příští víkend má v posledním závodu vleže šanci toto umístění vylepšit. Budeme držet pěsti. Terka Hofmanová si ve stejné kategorii taky vyzkoušela atmosféru závodu. Výsledek nebyl důležitý a příště to bude lepší.

Terka Novotná si sice ve VzPu40 nezopakovala výborný výkon z minulého týdne, ale svým standardním výkonem obsadila páté místo. Eliška Svobodová se bude po příštím víkendu věnovat pouze této disciplíně a výkony určitě půjdou nahoru – přesto, slušný výsledek. Anetě Hepalové se to moc nepovedlo, to samé se dá říct i Adamovi Hepalovi i Vojtovi Tandlerovi – musíte víc makat!

Ve VzPu60 dal Lukáš Novotný standardní svůj výkon, který stačil na vítězství. Sám možná čekal víc. Snad příště.


Propozice na Malou cenu medvědů 2021.