Medvědí vstávání – ZRUŠENO

Bohužel, kvůli nezájmu jsme se rozhodli zrušit sobotní závod Medvědí vstávání. Mysleli jsme si, že tento netradiční závod mohl být zpestřením a zajímavým startem startem do nové sezóny. Opak byl pravdou. Všem šesti registrovaným (tři z našeho klubu a třem z ostatních SSK) děkujeme za statečnost a věříme, že se s nimi a ostatními uvidíme o víkendu 14.-15. května na tradičním závodu VC medvědů 2022.


Jaro se nezadržitelně blíží a s ním i začátek malorážkové sezóny. Na letošní jaro jsme si pro vás připravili netradiční vstup a to specifickým závodem 40 ran vstoje pod názvem „Medvědí vstávání“ na střelnici SSK Bohemia Poděbrady.

Chápeme, že závod je hodně specifický, výsledek do žebříčku si tím sice nezapíšete, ale svým způsobem to bude závod jedinečný a berte ho jako netradiční vstup do sezóny a zároveň jako příležitost se opět setkat se přáteli a známými.

Pozor! Díky kolizi s jiným závodem, který v době rezervace termínů nebyl v kalendáři ČSS, jsme byli nuceni závod přesunout na 2. dubna 2022.

Propozice závodu