O pohár ředitele DDM 2015 – 14. únor 2016

O pohár ředitele DDM 2015 – výsledky

Tak, po vydatných přípravách jsme pořádali naše několikrát odložené závody O pohár ředitele DDM 2015 (původní termín prosinec 2015). Bohužel, se nám nevyhnuly technické potíže s lapači a posuvy, kdy to nejvíce odnesla druhá směna. Po výměně neposlušných lapačů už vše jelo jako na drátkách a doufáme, že i rychlost našeho výsledkového servisu vás nakonec uspokojila. Ještě jeden šotek, tentokráte tiskařský, se nám snažil narušit naše závody. Tiskárna se omlouvá a dodá diplomy při nejbližší příležitosti.

A jak dopadli naši střelci? Denisa Vadinská skončila na druhém místě v disciplíně VzPu30 vleže mladší žáci nástřelem 297 bodů. Filip Svoboda dal 288 a skončil na desátém místě. V kategorii do 14-ti let skončil Lukáš Novotný čtvrtý na položky s nástřelem 298 bodů. Lukáš Nykl nezopakoval výsledek z VC Středočeského kraje a s nástřelem 344,7 skončil na 12. místě.

Celkovým vítězem O pohár ředitele DDM a držitelem poháru se stal Vojtěch Novotný z SSK Kolín s nástřelem 300, který na centry porazil další dva držitele „třístovky“ Annu Kubrovou z SSK Ruprechtice Liberec a Matěje Nedvěda z SSK Stromovka České Budějovice.

Titul Kolínské medvídě, kterým se může pyšnit střelec s nejvyšším součtem bodů z výsledků Malé ceny medvědů 2015 a O pohár ředitele DDM 2015 v kategorii VzPu 30 do 12-ti a 14-ti let, si nakonec odnesl Lukáš Novotný.

Všem, kteří kvůli nemoci nemohli startovat, přejeme brzké uzdravení!