Srdce Symfonie 2016 v Poděbradech

Posledním větším závodem před republikou bylo Srdce Symfonie pořádané naším spřáteleným klubem SSK Bohemia Poděbrady 19.3.2016. Naši střelci i ve vysoké konkurenci (ve velkých ležkách byl nejhorší výsledek 297) předvedli co umí a umístili se na pěkných místech. Ve dvanáctkách potvrdila s nástřelem 299  bodů (a 25 centrů) svou formu Denisa Vadinská, kterou přestřílela jen severočeská Kačka Mikulčíková. Takže Denisa – krásné druhé místo. Na 28. místě Martin Blaško a 29. místo bral náš benjamínek Vojta Tandler.

Ve čtrnáctkách se konečně zadařilo Jirkovi Mejdovi, který s 299 (25 centrů a osobák) obsadil také druhé místo – za to dík trenérům, kteří na něm už měsíc leží a zdá se, že forma vychází akorát na republiku. 297 bodů nestačilo Lukáši Novotnému lépe jak na osmé místo.

Pozor však, díky skvělým výsledkům našich střelců – Denise, Lukášovi a Jirkovi jsme obsadili první místo ve družstvech. Opět s chutí konstatuji, že to je určitý signál vyspělosti klubu, jelikož v nadupané konkurenci nejde jen o jednu hvězdu, ale o širší kádr.

Výsledky jednotlivců >  Výsledovka Srdce symfonie 2016

A družstev > Výsledovka Srdce symfonie 2016 družstva

Poděbradským patří dík za fajn závod.