2. kolo letní DML – 24. 5. 2015

Po sobotní Jarní ceně Přezletic vyrazila pozměněná sestava střelců na druhé kolo letní Duklácké mládežnické ligy, které se konalo na střelnici v Plzni po kontrolním závodu reprezentace. Počasí bylo obdobné včerejšímu.

A jak naši střelci dopadli? Narozdíl od včerejšího dne, kdy jsme žehrali, že by výsledky mohly být lepší, tak si oba zmiňovaní vzali laskavá trenérská slova k srdci a přidali každý po osmi bodech. Matěj Zmátlo pokračuje ve výborných výsledcích a dal 578 bodů. Nebýt dvou osmiček na začátku a na konci závodu, mohl být výsledek ještě lepší včetně i osobního rekordu. Nejmladší v sestavě Lukáš Novotný dosáhl na 569 bodů. Opět škoda osmiček v druhé položce, mohlo to být 570 a víc. Ale to jsou kdyby. Pomalu snad procitá i Bára Neumanová, oproti včerejšku se zlepšila nejvíce a vystřílela 556 bodů. Ale pořád tomu ještě něco chybí. Poslední do party, Jirka Mejda, bohužel potvrdil, že mu to v Plzni na elektronice moc nejde a dal 548 bodů. Na druhou stranu, je to zlepšení o osm bodů oproti prvnímu kolu a snad to zlomí v dalších kolech.

Bára Neumanová a Matěj Zmátlo si po SM 60 dali ještě dostřel standardu 3 x 20. Podle posledních informací dosáhl Matěj na 533 body, Bára si bohužel výsledek nezapamatovala. Doufejme jen, že opět neupadla do stoletého spánku a jedná se pouze o dočasnou indispozici 🙂