2. kolo ČPTM v Březové, Karlovy Vary – 6. 7. 2015

Po náročném soustředěním na stejné střelnici jsme navázali závodem 2. kola ČPTM, konané v Březové u Karlových Varů.

Klání provázelo neuvěřitelné vedro, které dokonale prověřilo fyzické možnosti všech závodníků. Nám, kteří sledovali závod pouze coby diváci, bylo závodníků opravdu líto. Pitný režim byl nutnou podmínkou pro úspěšné absolvování závodu. Zpocené tváře, vlasy i oblečení střelců podávaly svědectví o náročných podmínkách na jinak těžké střelnici.

A jak naši střelci dopadli? Určitě se opět neztratili, spíš naopak. Filip Nepejchal – tři první místa ve všech disciplínách, v kterých startoval, tj. malorážka 60 ran vleže, polohový závod 3×20 ran a vzduchová puška 40 ran. Na čtvrtém místě v malorážce 60 ran se umístil nejmladší z našich střelců Lukáš Novotný, na sedmém místě Matěj Zmátlo a na 29. místě Jiří Mejda.  Z děvčat v této disciplíně skončila na 15. místě Kateřina Skalová, na 24. místě Barbora Neumanová.

Ve vzduchové pušce dále obsadil 16. místo Matěj Zmátlo a na 25. místě Tomáš Dvořák. V děvčatech na 11. místě Kateřina Skalová, ihned za ní Barbora Neumanová.

V neděli v polohovém závodě 3×20 ran skončil na 17. místě Matěj Zmátlo, Kateřina Skalová obsadila 5. místo a Barbora Neumanová osmé.

Kompletní výsledky je možné stáhnout odtud.